2008. január 19., szombat

2008 január 19. - Pihenés!?

A mai nap a pihenésé volt, illetve lett volna. Sokáig aludtunk, majd a konditerembe mentünk. Fél óra kardio után, ami most jól is esett, kicsit kondiztunk is, majd a szaunában töltöttünk kis időt. Én hazafelé mentem volna, de Gaszton a kikötőbe akart menni, így nem volt mit tenni mentem vele. Lefelé bedobtunk egy suvlakit a kedvenc helyünkön.
A parádé azért volt, mert tegnap eltört egy H.I.T árboc, és egy másikon is találtak repedést. Gasztinak ugyan ilyen van, méghozzá kettő. A "régi", ami 6 hónapos volt neki betűzve. Megnéztük, és el volt repedve. Valószínűleg el is tört volna hamar, mivel Maier is megszakértette, majd közölte: "Madarska, this mast is finito! No drama!" Gaszti megkérdezte, hogy szerinte az új ki fogja e bírni, ezt felelte: "If it is break, break!" Körben az emberek röhögtek az előadáson. Jöttek többen, és mondogatták hogy HIT mast is SHIT mast!
Érdekes jelenség, de a menőknek sosem törik el. Vagy nem tudunk róla. Gaszton sokat szuttyogott a hajójával, a biztosat is még kétszer lebiztosította, ami igen sok időbe tellik nála. Én visszaraktam a Wilkét, és megdumáltam a finn gyerekkkel, hogy holnap megskubizzuk kicsit a szettet.
Hazafelé vásárlás, majd vacsi egy csirkésnél. Itthon a Casino című film ment, ami alig volt 3 óra...

Nincsenek megjegyzések: