2007. december 31., hétfő

2007 december 31. hétfő

Eljött az év utolsó napja, sikerült korán kelnem. Laci jött értem 7-kor, és mentünk a Springvald Marketra. A fő cél sea food vásárlása volt, amit sikerrel megoldottunk. Rengeteg féle hús, zöldség és tengeri herkentyű van itt. A tengeri áru friss, és elég olcsó. Egy kiló rák max. $15, a lazac is $15. A többi kaja is sokkal olcsóbb, mint a boltokban, ha BBQ lesz, tuti ide jövök vásárolni majd. Utána Laciékhoz mentem, lecsekkoltam a kérót, és megállapítottam, hogy jó lesz estére! :)

Hazatérve gyors reggeli, majd irány a szeretett Fitness First a Blackburn Roadon. A hőmérő higanyszála ( ah de hivatalos ) elérte a 40 fokot, celsiusban természetesen. Bent jó hűvös volt. Nem éreztem magam olyan jól bent, mert tömeg volt. Zsúfoltság, és mindenki magának feszített a tükörben, bár Gaszton szerint ez normális(ő is csinálja, és elégedett :) ). Ismét autó, majd irány Shandringham, hogy Gaszton vásárlási vágyait kielégítsük. Ebben a hőségben próbált kiülőgatyákat, majd végül vett is egyet magának. Nagy az öröme! :)

Átléptünk BlackRock-ba. Gaszti hajójából tegnap kiszakadt a gurtni, de mint kiderült, csak a csavar csavarodott le a Harken kocsi aljáról. Sikerült meggyőzni arról, hogy nem kell egy új kocsit venni ehhez, elég ha visszacsavarjuk. Igy is lett, majd kimentünk vitorlázni. Északi szél volt, eleinte 15 csomós, majd leállt, majd újraindult. Ebben a hőségben nem bírtunk többet mint két óra. Kiérve találkoztunk a francia barátainkkal, akikkel leültünk beszélgetni, majd fürödtünk egyet az óceánban. Jól esett, bár Gaszti olyan volt mint egy csirek ( a franciák mondták... ), libabőrös volt. Csináltunk pár fotót, majd irány haza. Közben hazafelé kifogyott a benga ( idézet Balog Tibitől ), így volt egy futásom a kútra, ami alig másfél kilométerre volt. Oda-vissza az 3km, hiányzott ebben a melegben, mint falunak az áram ( Gyuszikától szabadon ). Hazaértünk, most készülődünk a vendégségbe.

Girl and Moth

Nincsenek megjegyzések: