2008. január 27., vasárnap

Australia Day - Pihenőnap

Pihenőnapunk egybeesett az Australia Day nemzeti ünneppel szombaton. Érdekesség, hogy ha náluk nemzeti ünnep hétvégére esik, akkor azt a legközelebbi munkanapon pótolják, azaz szabadnap van! Nálunk is lehetne így, bár itt kevesebb az ünnep.
Ma a városba mentünk Balázsékkal és az Osztrák-Német duóval. Autóval mentünk be, majd egy parkolóházban hagytuk az autókat jutányos $10-ért. Átsétáltunk az egyik hídon, ettünk keveset, majd felültünk az ingyenvillamosra. Nem volt benne hideg! :) Elevickéltünk tervünkhöz, a Victoria Market-hez. A többieknek sok kedve nem volt hozzá, csak nem tudom, akkor minek jöttek. Mindenesetre nekem kevés volt a másfél óra böngészés. Visszamentünk, majd hazavittük a németajkúakat. Közben megcsodáltuk egy szép zivatar közeledtét. Utána Mordialloc felé vettük az irányt, kiváncsian vártuk az eredményeket. Sajnos útközben megtudtuk Gabóéktól a rossz hírt, nem jutottak be az ezüst csoportba, így ugrott a kvóta.
A szövinek azért érdekes döntése volt tavaly nyáron, mivel akkor az aranyról maradtak csupán le a fiúk. Akkor mi volt rossz akkor????
Hazafelé vettük az irányt, majd Laliéknál volt jelenésünk este. Krokodil, emu és kenguru volt a menü, Laci első osztályú előadásában ( nem először ). Jól éreztük magunkat nagyon, és hiényozni fog a két család.

Nincsenek megjegyzések: